Side nav buttonsBookingPriserOmrådetUtsiktUtenforHuset

Priser

Høy sesong: 750 euro pr uke.

Midt sesong: 600 euro pr uke.

Lav sesong: 450 euro pr uke.

Ukene regnes fra lørdag til lørdag. Det er kun mulig å leie hele uker. Tidligste innsjekking er kl 16.00 og seneste utsjekking er kl 10.00, dette for at utvasker skal ha mulighet til å gjøre huset rent mellom to besøk.

Knuse-depositum: 400 euro

Det må betales inn et "knuse"-depositum på 400 euro for hvert hele besøk. Depositumet betales i kontanter til vår key-holder, Alex. Dette gjøres ved innsjekking. Depositumet blir tilbakebetalt ved utsjekking om alt er i samme stand, som når en kom. En er selvfølgelig ansvarlig for skader en har påført huset eller inventaret utover dette depositumet om skadene er av en slik art. En er da ansvarlig for å bringe huset og inventaret tilbake til den stand det var i før skaden.

(Klikk på kalenderen for å få en oppdatert kalender i større versjon)

Restplassordning: - 50%

Skulle en uke ikke være utleid to uker før den starter, kan denne leies til halv pris av ordinær leiepris.

Obligatorisk utvask: 100 euro

For at alle våre gjester skal komme til et hus i topp stand, må alle betale for at huset blir vasket når en forlater det. Utvasken koster 100 euro pr hele besøk. Dette betales i kontanter til Alex ved innsjekking. Skulle en ønske ekstra utvask mens en leier boligen koster dette også 100 euro, og betales til og avtales med Alex.